Te iubesc dar voi pleca

Sunt putini barbatii care pot sa pretuiasca femeia la adevarata ei valoare, sa ramana fideli femeii, sa isi deschida sufletul in fata ei, sa fie sinceri si fara egoism.

Acesti barbati sunt putini, din pacate foarte putini. In jurul nostru domina barbatii care cuceresc femeia si apoi profita de dragostea acesteia. Recunoasterea dragostei in fata barbatului il determina pe  vanatorul inascut, sa nu mai aiba aceeasi atentie pentru prada prinsa – ea femeia. Interesul lui scazut  se manifesta prin umilinte, raceala si indiferenta in relatia cu femeia.

„Normal”, el lasa impresia ca el este cel neinteles, el este cel obosit de relatie, el sufera, el este cel care sub acesta falsa masca ajunge sa o  transforme pe femeie in victima lui. Victima accepta toate greselile partenerului, unele ajungand sa creada ca vina le apartine.

In general barbatii sunt foarte buni manipulatori ai femeii. De ce ? Pentru ca ei nu gandesc cu inima, cu sufletul. Ei sunt modelati pe o gandire logica, ceea ce ii fereste de suferinta, pe care de altfel nici nu o inteleg. Putini sunt barbatii care ajung sa sufere din iubire.

In momentul in care paharul se umple si femeia nu mai vrea sa accepte tratamentul barbatului, acesta schimba tactica daca vrea sa aiba liniste si incepe sa faca promisiuni. Promisiuni care in general nu se vor concretiza, dar ii va da timp si spatiu acestuia. Ascultatoare femeile accepta promisiunile mincinoase ale barbatilor, devin in timp dependente de acestia si ajung sa uite de respectul de sine, demnitate, liniste sufleteasca.

Treptat dragostea femeii se transforma in trairi dureroase si regrete. Dragostei ii ia locul suferinta. Suferinta devine in timp un mod de viata. Ce devine o femeie care sufera ? Un suflet pierdut si nefericit. Daca femeia nu este destul de puternica sa spuna STOP si sa iasa din aceasta relatie traumatizanta pentru ea, va ajunge sa isi piarda valoarea umana, va fi tot timpul nefericita, lipsita de energie, de dorinte.

Nu astepta sa ajungi in situatia aceasta. Pleaca, nu te uita in urma, iubeste pe cel care merita, dar nu uita sa TE IUBESTI INTAI PE TINE! Daca te iubesti intai pe tine vei fi puternica. Fiind puternica, nu va trebui sa accepti umilinta masculina. Iubeste doar daca iubirea este impartasita!

Trebuie sa intelegem ca iubirea inseamna: respect, incredere, apreciere.

Deci : Iubeste si ramai intr-o relatie daca merita si are un viitor.

sau

Iubesti, dar suferi: pleaca si nu te uita in urma, fii puternica – viitorul se deschide in fata ta.

Iubiti-va!

Sa aveti o zi frumoasa!

G.D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *