Nu ai pierdut-o cand ai gresit ultima data, ai pierdut-o zilnic, putin cate putin

Ti-a spus de atatea ori ca nu te mai iarta si totusi te-a iertat, iar tu ai inteles gresit, ai inteles ca asa trebuie…..sa fii iertat.

Ti-a spus de atatea ori ca o doare indiferenta ta, dar vorbele ei nu ajungeau la tine. Nu te-ai gandit ca poti s-o pierzi din asta.

Azi, n-ai gresit mai mult decat de obicei si totusi ea pleaca. Nu intelegi de ce. De ce azi, e mai grav decat pana acum… Nu intelegi ca n-ai pierdut-o azi, ca nu ultima ta greseala a îndepartat-o. Toate momentele in care iti cerea cu lacrimi in ochi sa nu ii mai faci rau, toate momentele in care te ruga sa nu o mai tradezi si in care te implora sa fii langa ea, toate au indepartat-o.

Aceasta ultima greseala nu a facut nimic mai mult decat sa o convinga ca tu nu te vei schimba.
Nu ai pierdut-o cand ai inselat-o prima oara, caci a preferat sa considere ca a fost o greseala si a ales sa te creada ca nu o vei mai repeta. Nu ai pierdut-o nici cand ii era rau si avea nevoie de tine iar tu nu erai  acolo. Nu a plecat nici cand tu uitai sa vii desi ea te astepta.

Pe toate le-a pus pe seama faptului ca mai ai nevoie de timp pana sa realizezi cat de importanta este relatia voastra pentru ea. Si a asteptat…si tu continuai sa ii arati indiferenta.
A crezut atat de tare in tine si tu ai dezamagit-o de fiecare data. A crezut in tine pentru ca te iubea si pentru ca credea ca greselile te invata, ca suferinta ei te va opri sa gresesti din nou.

Nu ai pierdut-o azi, ci in fiecare zi in care iti spunea ce o doare si tie nu iti pasa. Ai pierdut-o cate putin cu fiecare moment important pe care l-ai amanat si cu fiecare „iarta-ma” pe care ai uitat sa il rostesti.  Ai pierdut-o putin cate putin cu fiecare lacrima pe care i-ai lasat-o sa curga, cu fiecare moment in care te-a primit inapoi cu iubire si tu nu te-ai revansat. Ai pierdut-o cu fiecare minciuna pe care credeai ca nu o va afla si ai pierdut-o  in momentul in care in inima ei ai sadit dezamagirea… Ai pierdut-o cate putin dar de tot…
Nu ai pierdut-o acum, cand ai gresit ultima data. Ai pierdut-o zilnic, putin cate putin, din nepasare.

Sa aveti o zi frumoasa!

G.D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *