Calatoria spre sine

Dragii mei, v-ati pus vreodata intrebarea : Cine sunt? Ce imi doresc ? Care este rostul meu ? Sunt intrebari simple pe care toti ar trebui sa ni le punem si la care ar trebui sa incercam sa gasim raspunsuri.

Aceste raspunsuri le putem gasi doar calatorind in interiorul nostru si cautand in adancul fiintei noastre. Ades auzim o voce interioara care ne vorbeste si ne calauzeste,voce pe care unii dintre noi o urmeaza din instinct, altii  nu o baga in seama sau nu o aud. Intuitia, cel de al saselea simt al nostru, este cea care ne spune ce e bine sa facem si ce nu . Calatorind in interiorul tau poti descoperi puterile nebanuite de care dispui si care iti dau incredere in tine, in fortele proprii. Descoperi calitatile si defectele pe care le ai si inveti sa traiesti cu ele, ajungand sa te descoperi si sa afli cine esti TU. Adevarata cunoastere de sine apare atunci cand TU iti doresti cu adevarat .

De ce ar trebui sa ne cunoastem inainte de toate pe noi?

Pentru ca suntem intr-o legatura energetica cu cei de langa noi, cu lumea din jurul nostru. Pentru ca actiunile noastre influenteaza viata celor dragi noua. Pentru ca astfel vom sti cum sa actionam in situatii limita. Pentru ca vom sti ce ne face bine si ce nu ne face bine. Pentru ca cunoscandu-ne ajungem sa ne iubim mai mult, sa ne acceptam asa cum suntem sau sa incercam sa devenim mai buni.

Calatorind in interiorul nostru putem intelege de unde ne vin sentimentele negative care ne influenteaza nu doar actiunile, ci si sanatatea, pentru ca putini dintre noi sunt cei care nu sunt frustati de ceva sau furiosi pe ceva/cineva, putand astfel sa franam sau chiar sa alungam influentele negative din noi.

Daca in sufletul nostru este liniste, lumea din jur este frumoasa, daca in sufletul nostru este agitatie si neliniste, asa vom percepe si lumea din jurul nostru. In functie de caracterul fiecaruia, noi suntem cei care emanam energii pozitive sau negative in jurul nostru, in interactiunea cu cei de langa noi: prieteni, familie, cunoscuti.

Astfel, cunoscandu-ne  putem lua decizii si putem alege drumul pe care dorim sa mergem. Cunoscandu-ne putem spune mai usor NU atunci cand suntem tentati sa facem un lucru rau si putem spune DA atunci cand vrem sa facem lucruri bune.

Cunoscandu-te pe tine, vei putea fi mai fericit. Daca TU vei fi mai fericit, vei putea sa ii faci fericiti pe cei dragi tie.

Incepe Calatoria spre Sine !

G.D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *